Paradox Riasztó Rendszer
Kezdőlap : Termékek : Letöltések : Telepítők : Leírások : Linkgyűjtemény : Kapcsolat


Riasztó rendszer termékek

PARADOX ESPRIT riasztó rendszer

Paradox ESPRIT riasztó rendszer

Az új PARADOX ESPRIT E55 és E65 riasztó rendszer központok megbízható, számos szolgáltatást, például StayD, GPRS, GSM, IP és hang támogatást, megnövelt bővíthetőséget (akár 32 zóna), és helyszíni firmware frissítést magába foglaló alapszintű biztonságot nyújtanak.
A PARADOX ESPRIT riasztó rendszer E-sorozata rendelkezik a StayD szolgáltatással, mely megnövelt szintű biztonságot nyújt azáltal, hogy a rendszer mindig élesített és sohasem hatástalanított. A PCS100 kommunikátor modul támogatásával, az új ESPRIT E-sorozatú riasztó központok a jelentéseket GPRS, GSM kapcsolaton küldhetik, csatlakozhatnak a WinLoadra GPRS kapcsolaton, és értesítést küldhetnek a rendszereseményekről SMS üzenetben. Sőt, IP hálózaton, az IP100 modullal küldhetnek rendszeresemény értesítést e-mail-ben, és hangüzeneteket a VDMP3 hangmodul segítségével. A MAGELLAN és a SPECTRA SP sorozatok platformjára alapozva, az ESPRIT E-sorozat ugyanazt a programozási módot biztosítja a felhasználók és a telepítők számára. A PARADOX ESPRIT E-sorozat a legújabb vagyonvédelmi technológiákat használja, és nagy hasznára lehet bármilyen otthoni vagy kisirodai riasztó rendszernek.

Paradox ESPRIT riasztó rendszer központ panel
Paradox ESPRIT riasztó rendszer kezelő

PARADOX SPECTRA riasztó rendszer

Paradox SPECTRA riasztó rendszer

A PARADOX SPECTRA SP egyedi, bővíthető riasztó rendszer az innovatív szolgáltatások, és fejlett buszos kommunikáció kombinációját nyújtja. A kommunikációs busszal a PARADOX SPECTRA SP riasztó rendszer rádiós és vezetékes bővítő modulokkal és kiegészítők széles skálájával bővíthető.
Megbízható kommunikációs technológiájával, rugalmas bővíthetőségével és jó megjelenésű kezelőivel a PARADOX SPECTRA SP az ideális riasztó rendszer akár 32 zónát igénylő otthoni vagy üzleti alkalmazásokhoz.
A PARADOX SPECTRA riasztó rendszer SP rendelkezik a StayD szolgáltatással, mely megnövelt szintű biztonságot nyújt azáltal, hogy a rendszer mindig élesített és sohasem hatástalanított. A riasztó rendszer központja több integrált zónát (32-ig bővíthető), több integrált PGM kimenetet kínálnak (16-ig bővíthető), és
támogatják az új Hangmodult (VDMP3) és az Internet modult (IP100).
Helyszíni firmware frissíthetőségével a PARADOX SPECTRA SP központok lehetővé teszik a riasztó rendszer villámgyors, könnyű, helyszíni frissítését. A telepítés további könnyítésére minden PARADOX SPECTRA SP riasztó rendszer egyszerű, menüvezérelt programozással állítható be.

Paradox SPECTRA riasztó rendszer központ panel
Paradox SPECTRA riasztó rendszer kezelő

PARADOX MAGELLAN riasztó rendszer

Paradox MAGELLAN riasztó rendszer központ panel

A PARADOX MAGELLAN kétirányú rádiós riasztó rendszer sorozat a biztonság, rádiós kényelem, könnyű telepítés és megnyerő szolgáltatások kombinációját nyújtja a felhasználónak. A PARADOX MAGELLAN riasztó rendszer rendelkezik a StayD szolgáltatással, mely megnövelt szintű biztonságot nyújt azáltal, hogy a riasztó rendszer mindig élesített és sohasem hatástalanított. Sőt, a PARADOX MAGELLAN központok bővíthetők további szolgáltatásokkal, amilyen az új Hangmodul (VDMP3) és a TCP/IP internet modul (IP100). Helyszíni firmware frissíthetőségével a PARADOX MAGELLAN riasztó rendszer központok lehetővé teszik a villámgyors, könnyű, helyszíni frissítését. A telepítés további könnyítésére minden PARADOX MAGELLAN központ egyszerű, menüvezérelt programozással állítható be. Az MG5000 és MG5050 előnyei és szolgáltatásai teszik a MAGELLAN sorozat rádiós riasztó rendszer központjait ideálissá az akár 32 zónát igénylő lakás vagy kisebb üzleti rendszerek számára.
A PARADOX MAGELLAN kombinált riasztó rendszer és adók teljes, vezeték nélküli biztonságot nyújtanak bármilyen lakás vagy kisebb üzlet rendszereként. A PARADOX MAGELLAN támogatja a kétirányú rádiós adókat is, melyekkel a felhasználók, például a rendszer állapotát kérdezhetik le, távirányítón keresztül.

Paradox MAGELLAN riasztó rendszer központ panel és távirányítók
Paradox MAGELLAN riasztó rendszer központ kezelő
Paradox MAGELLAN riasztó rendszer kezelő

PARADOX DIGIPLEX riasztó rendszer

Paradox DIGIPLEX riasztó rendszer

A PARADOX DIGIPLEX EVO riasztó rendszer a legmagasabb szintű védelmet kínálja bankok, magas biztonsági szintű katonai és kormányzati létesítmények, luxuslakások és bármilyen, magas szintű biztonságot igénylő létesítmény számára 8 partícióig és 192 zónáig. Ez a riasztó rendszer ötvözik a könnyű használatot, és a moduláris felépítést, mellyel a telepítő kevés munkával bővítheti, telepítheti és tarthatja karban a rendszert.
A PARADOX DIGIPLEX riasztó rendszer „plug-and-play” bővítő modulokkal bővíthető, bárhol és bármilyen kombinációban a 4-eres kombuszon. A modulok a legkényelmesebb helyen kapcsolhatók a kombuszra, és zóna bemeneteik a kívánt zónához és partícióhoz rendelhetők. Illetve, csak a modul használt bemenetei rendelődnek rendszerzónához. A kulcskapcsolók, távirányítók és a modulok nem használt zónái nem foglalnak le zónát. Telepítés után, minden kombusz modul, beleértve a mozgásérzékelőket, programozható távolról, kezelő vagy a WinLoad feltöltő / letöltő szoftver segítségével.
A PARADOX DIGIPLEX EVO riasztó rendszer magába foglalja a beléptető rendszert is. A vagyonvédelmi rendszer felhasználói adatbázisával kezelhető akár 32 ajtón a belépés, és az ajtók felügyelete bármelyik partícióba belefoglalható. A WinLoad és NEware szoftver egyaránt használható a felhasználók és a belépési jogok kezelésére. A riasztó rendszer és a beléptető rendszer egybefoglalásával, a PARADOX DIGIPLEX EVO a riasztó rendszer által kínált biztonságot egy új szintre emeli.

Paradox DIGIPLEX riasztó rendszer központ
Paradox DIGIPLEX riasztó rendszer kezelő

PARADOX IMPERIAL riasztó rendszer

Paradox DIGIPLEX riasztó rendszer

A PARADOX IMPERIAL rendszer nem egyszerűen riasztó rendszer. A lakásautomatizálás, beléptető rendszer, vagyonvédelem és a legújabb kommunikációs technológia valódi integrációját nyújtja, felhasználóbarát programozással, karbantartással, működéssel és felügyelettel. A riasztó rendszer felépítésénél az egyszerű telepítést és hibaelhárítást tartották szem előtt, ezáltal csökkentve a telepítés, programozás és karbantartás munka- és költségigényét. Minden rendszervezérlő modul teljesen frissíthető a kommunikációs buszon keresztül, szabványos DIN sínes szerelhetőséggel, helytakarékos, könnyen hozzáférhető, szerelhető és rendezett rendszert alkotva. Rengeteg kutatás és fejlesztés eredményeképpen, a PARADOX IMPERIAL riasztó rendszer olyan megoldást kínál 32 partícióig és 384 zónáig, mely teljesen alkalmazkodik az igényekhez, akár magánlakásban, akár kereskedelmi központban használják.

Paradox IMPERIAL riasztó rendszer központ
Paradox IMPERIAL riasztó rendszer kezelő

PARADOX riasztó rendszer MOZGÁSÉRZÉKELŐK

Paradox riasztó rendszer digitális jelfeldolgozás

A kültéri és kisállat barát digitális mozgásérzékelőktől az analóg beltéri mozgásérzékelőkig, a PARADOX riasztó rendszer mozgásérzékelők fejlett szolgáltatásokkal egyesítik a szabadalmaztatott technológiát, így biztosítva magas szintű érzékelést és vakriasztás mentességet.

Paradox riasztó rendszer csúcstechnológiás mozgásérzékelők

A Digigard (DG55, DG65, DG75 és DG85), Elegance (DG483), Digital Vision (525D) és Paradome DG466 mozgásérzékelők szabadalmaztatott mozgásérzékelést kínálnak. Nagy biztonságot igénylő alkalmazásokra kifejlesztve, ez a fejlett áramkör közvetlenül a PIR szenzor analóg jelét alakítja digitális jellé, hatékony, nagysebességű mikroprocesszor-alapú digitális IC segítségével. A teljesen szoftver-vezérelt, valódi digitális mozgásérzékelés átalakítja, felerősíti és feldolgozza a szenzor alacsony szintű jeleit a digitális tartományban, analóg áramkör nélkül (nincs szaturáció, adatvesztés vagy zaj). Ezzel a egyedi technológiával szerelt PARADOX riasztó rendszer nagyobb pontosságot, megbízhatóságot és kiváló vakriasztás immunitást biztosít.

Paradox riasztó rendszer kisállatvédett mozgásérzékelők
A Digigard sorozat tagja a DG85 kültéri, digitális, kétoptikás, csúcs minőségű PIR, mely a különleges időjárásálló kivitelt ötvözi a DG75 digitális, kétoptikás, csúcs minőségű PIR (40kg/90lb Valódi kisállat immunitás) már bizonyított technológiájával, ugyanazt a megbízható védelmet nyújtva – kültéren. Szabadalmaztatott optikájával és digitális feldolgozási technológiájával, a világhírű Digigard DG75 egy megbízható, vakriasztás mentes mozgásérzékelő, páratlan kisállat immunitással.

A PARADOX által szabadalmaztatott Auto Pulse Signal Processing eljárása a jel energiáját impulzus kimenetté alakítja, így határozva meg, hogy az érzékelt jelenlét intenzitása megfelel-e riasztás körülménynek. A jelek energiáját méri és tárolja a memóriában, amíg el nem érik a minimum szintet. Ekkor a processzor kiszűri azokat a jeleket, amelyek nem érik el a riasztás kiváltásához szükséges jellemzőket.

Minden alkalmazáshoz létezik egy PARADOX riasztó rendszer mozgásérzékelő, mely megfelel a felhasználó szükségleteinek és elvárásainak. A mozgásérzékelőkön kívül PARADOX riasztó rendszer kiegészők egész sora biztosítja a rendszer bővíthetőségét, és a felhasználóbartát alkalmazást.

PARADOX riasztó rendszer a tökéletes biztonságtechnika


 

Copyright 2011 - www.paradox-riaszto.hu - Minden jog fenntartva Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!
Regisztráció Belépés